مهارت هایی برای تبدیل شدن به یک طراح وب موفق
امروز در آکادمی کسب و کار امین طاهری قصد داریم که برسی کنیم چه مهارت هایی برای تبدیل شدن به یک طراح وب موفق نیاز هست امروزه یکی از شغل های پر درامد و به روز بازار شغلی طراحی وب است که طرفداران خاص خوذش هم دارد از اونجایی که هر روز به تعداد شرکت ها و کمپانی هایی که کسب و کارشون با اینترنت هست و نیاز به طراحی سایت دارند پس یک طراح وب راه های زیادی برای موفق شدن در حوضه کاری خودش دارد
اگر شما اول راه برای شروع یادگیری طراحی وب و اینکه میخواین بدونین که چه مهارت هایی برای تبدیل شدن به یک طراح وب موفق وجود دارد
1.HTML
اولین مهارتی که باید آن را یاد بگیرید، HTML می باشد. این زبان ساختار اصلی صفحات وب را تشکیل می دهد. به عبارتی، اچتیامال زبان نشانه گذاری ورود به دنیای طراحی وب می باشد.
با اینکه نرم افزارهایی به صورت خودکار دستورات HTML را ایجاد می کنند (شما در محیط بصری طرح خود را مشخص میکنید) اما برای اینکه بتوانید طرح ایده آل خود را پیاده سازی کنید، باید حتما با HTML آشنا باشید.
۲.CSS
در حالی که از html برای ساختمان و اسکلت بندی یک وب سایت استفاده می شود. از زبان CSS برای زیبا سازی و طراحی نمای یک وب سایت استفاده می کنیم. از این رو زبان CSS هم یکی از مهمترین زبان هایی است که طراحان سایت باید به آن مسلط باشند. CSS یکی از مهارت های لازم و ضروری برای طراحان و توسعه دهندگان front-end است.
اگرچه یادگیری این زبان برای توسعه دهندگان back-end می تواند مفید باشد ولی آنچنان که تسلط به آن برای توسعه دهندگان front-end اهمیت دارد برای توسعه دهندگان back-end مهم نیست.
توسعه دهندگانی که به CSS مسلط هستند قادر خواهند بود وب سایت ها و برنامه هایی با طراحی بهتر و جذابتر ایجاد کنند در بسیاری از موارد یادگیری HTML و CSS در کنار یکدیگر انجام میشود. زیرا این زبان ها مکمل همدیگر بوده و استفاده از آن ها در نهایت منجر به طراحی صفحه ای زیبا و کارا خواهد شد.
3. درک طراحی وب
داشتن درک خوبی از طراحی برای متخصصان وب که بیشتر در رده طراح قرار میگیرند مهم است. طراحی وب سایت چیزی بسیار بیشتر از دانستن روانشناسی رنگها برای طراحی خوب ظاهر سایت است. شما باید از عناصر طراحی و اصول اساسی طراحی همچنین بهترین شیوههای تایپوگرافی، نحوهی استفاده از تصاویر، اصول صفحهآرایی و غیره آگاه باشید. لازم است درک درستی از نحوهی ارتباط مردم با طراحی داشته باشید به طوری که بتوانید برای رفع نیازهای آن سایت تصمیمات درستی بگیرید.
اگرچه یادگیری مهارتهای طراحی هرگز چیز بدی نیست، اما متخصصانی که به عنوان توسعهدهندگان وب کار میکنند به این مهارت خیلی احتیاج ندارند مگر اینکه آنها به عنوان یک فریلنسر کار کنند و مسئولیت تمام جنبههای ساخت یک سایت (به معنی آنها با یک طراح کار نمیکنند) را برعهده داشته باشند.
۴.JavaScript و Ajax
جاوا اسکریپت یک عنصر تعاملی مهم برای یک وبسایت محسوب میشود و توسعهدهندگان وب پیش از هر چیزی میبایست دانش کافی از آن داشته باشد. از این زبان به خصوص در وقت تعامل بین html و css در موقع طراحی سه لایه وب استفاده میشود.
طراحان وب ضروری نیست این زبان را یاد بگیرند (مگر در مواردی که بخواهند در بخش توسعه دهندگان front-end کار کنند) و در بیش موارد دانش پایه از این زبان برای آنان کافی میباشد. توسعهدهندگان وبسایت حتما میبایست این زبان را یاد بگیرند چرا که امروزه نقش مهمی در همه وبسایت ها ایفا میکند.
5.PHP, ASP, Java, Perl, یا C++
برای یادگیری برنامه نویسی صفحات وب لازم است که حداقل یک یا دو زبان برنامه نویسی را یاد بگیرید. زبان های برنامه نویسی زیادی وجود دارند که می توانید آنها را یاد بگیرید، ما در تیتر این شماره تنها به موارد رایج که بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند، اشاره کردیم.
در حال حاظر زبان برنامه نویسی PHP حرف اول را می زند. اگر می خواهید که یک زبان را یاد بگیرید (و یا حداقل با آن شروع کنید) ما PHP را به شما پیشنهاد می کنیم.
البته همانطور که می توانید خودتان هم حدس بزنید، یادگیری زبان های برنامه نویسی برای طراحان ضروری نیست؛ بلکه این مورد برای توسعه دهندگان بیشتر کاربرد دارد. البته با کسب مهارت در این زبان ها می توانید سطح خود را ارتقاء دهید و موقعیت های شغلی بهتری را کسب کنید.
۶.پشتیبانی از موبایل
در دنیای امروز وب،از انواع مختلفی از دستگاه ها و صفحه نمایش هایی با اندازه های متفاوت استفاده میشود . به همین دلیل، سایت ها میبایست بتوانند از طیف وسیعی از دستگاه های کاربر با با استفاده از طراحی واکنش گرا پشتیبانی کنند .
توانایی طراحی وبسایت هایی که در دستگاه های مختلف به خوبی نمایش داده شوند و هم چنین توانایی نوشتن کوئری های media در زبان CSS برای درست کردن وبسایت های واکنش گرای حرفه ای زیاد مهم میباشد. پشتیبانی از موبایل فراتر از طراحی وبسایتهای واکنش گراست.
اگر بتوانید اپلیکیشن های موبایل را توسعه بدهید ، مخصوصا آنهایی که با وبسایت ها ارتباط برقرار می کنند . به طور فزاینده ای دنیای تلفن همراه ما زیاد جذاب کرده اید.
7.مهارت های ارتباطی
مهارت های ارتباطی؟ بله، اشتباهی رخ نداده است! شما به عنوان یک طراح سایت و یا توسعه دهنده وب بهتر است که در این موضوع مهارت داشته باشید. هرچند که داشتن این مهارت ضروری نیست، اما با داشتن آن می توانید کارهای خود را به شکل بهتر و ساده تری به انجام برساند.
هرگونه که فعالیت کنید(آزادکاری، کار در منزل، استخدام در یک شرکت و…) به هر حال باید با افراد دیگر در ارتباط باشید. طرح های خود را به آنها ارائه کنید و خواسته های آنها را شناسایی کنید. به بیانی دیگر، هرچقدر هم که طراخ و برنامه نویس تحت وب حرفهای باشید، اما نتوانید با مشتریان ارتباط برقرار کنید، در کارتان موفق نخواهید نشد.
۸.جستجوگرها
بهینه سازی برای موتورهای جستجو و یا SEO، برای هر کسی که وب سایتی را ایجاد می کند، مفید است. عوامل متعددی وجود دارد که بر رتبه بندی سایت در موتورهای جستجو تاثیر می گذارد، از محتوای یک سایت گرفته تا لینک های ورودی به آن سایت، سرعت دانلود و عملکرد آن و همچنین قابلیت دستیابی به آن در تلفن همراه و .. همه و همه بر روی سئو تاثیر گذار هستند.
طراح وب باید به همه ی این موارد توجه داشته باشد و سایت را طوری طراحی کند که برای موتور های جستجو جذاب تر باشد .طراحان و توسعه دهندگان وب اگر حداقل اصول SEO را بدانند رزومه ی مطلوب تری خواهند داشت.
9. بهینه سازی موتور جستجو (SEO)
این امر در حوزه تحریر کپی قرار می گیرد. ایجاد محتوا که در Google قابل جستجو است برای جلب توجه کار شما مهم است. SEO خوب شامل بافتن کلمات کلیدی و عبارات به محتوا است. تشخیص اینکه چه موقع SEO احساس اجباری می کند ، خوانایی را از بین می برد و باید دوباره پردازش شود مهم است.
10.به طور مرتب نمونه کارهای خود را به روز کنید
به عنوان یک طراح وب ، بسیار مهم است که شما یک نمونه کار خوب برای ارائه داشته باشید. مشکلی که ممکن است پیش روی شما قرار بگیرد این است که کار شما باید همواره قابل ارائه باشد. همان طور که می دانید؛ طراحی وب سایت سال به سال در حال پیشرفت است؛ بنابراین شما هم باید همواره کارتان رابه روز کنید.
داشتن یک نمونه کار مناسب بهترین روش برای نمایش زیبایی شناسی و توانایی های شماست و بیشترین فایده ای که دارد؛ آن است که پتانسیل های شما را به مشتریان تان نشان می دهد.
شما می خواهید یک نمونه کار داشته باشید که بتواند بسیاری از جنبه های طراحی وب را پوشش دهد. وقتی دامنه کاری کامل خود را به مشتریان بالقوه خود نشان می دهید ، شانس انتخاب شما افزایش می یابد.
نظرات